Magamról

szegleti-gabriella-2

 

A Debreceni Tudományegyetem Pszichológia szakán szereztem az alapdiplomámat, ezt követően a Semmelweis Egyetemen szakvizsgáztam, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem Általános Neuropszichológusként.

Már az egyetemi évek alatt eldöntöttem, hogy a gyermekekkel szeretnék dolgozni, mert hiszek abban, hogy ahhoz, hogy egészséges és sikeres felnőtté váljanak meghatározó a korai fejlődésük, életük.
Meglévő ismereteimet további módszerspecifikus képzések keretében bővítettem, így a Családterápiás Egyesületnél Családterapeuta képesítést szereztem, mely ismereteket munkám során több ízben kamatoztatni tudtam, hiszen a gyerekekkel való foglalkozást nem lehet függetleníteni a családdal való foglalkozástól.

Érdeklődési területem elsősorban az agyi fejlődést, teljesítményt érintő organikus nehézségek, mint a tanulási zavarok, hiperaktív-figyelemzavar, epilepszia, traumás agysérülések.

Közel két évet az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Gyermekosztályán dolgoztam, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem a sérült gyermekek fejlesztését illetően. Jelenleg a Református Egyház Bethesda Gyermekkórházában, valamint a Mackórendelőben dolgozom.

Munkám nagy részét a betegek mellett az oktatás tölti ki, a leendő pszichológusok klinikai gyakorlatát végzem több nagy egyetemi képzésben, valamint szakértőként közreműködöm a Szülők Lapjánál.

Partnerek

szl szakerto banner 120x240 vegleges mackorendelo logo new

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates